Altevita jazmínová ryža - 500g
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Jazmínová ryža je veľmi rýchla na prípravu. Má príjemnú arómu a mierne sladkú chuť, hodí sa ako príloha k mäsitým aj vegetariánskym pokrmom a je len mierne lepkavá.
Ako vylepšiť jazmínovú ryžu
Už i tak veľmi príjemnú arómu jazmínovej ryže môžete správnou prípravou o niečo vylepšiť. Jediné, čo k tomu potrebujete, sú klinčeky a škorica. Ak by ste mali po ruke akýkoľvek druh kardamónu, určite použite i ten.
- Na oleji opražte všetky spomínané koreniny, na 200 g ryže použite 2 klinčeky, polovicu celej škorice (ak máte, tak 1 kardamón)
- Vo chvíli, keď ucítite príjemnú vôňu, na oleji opražte ryžu a zalejte ju vodou v pomere 1:2
- Zvyšný proces varenia je klasický, jazmínový ryža je hotová za 10 minút
- Pred konzumáciou nezabudnite z ryže vybrať koreniny
TIP: Jazmínovú ryžu môžete dochucovať aj inými bylinkami a koreninami. Chutí výborne napríklad s koriandrom, zázvorom, cesnakom alebo badiánom.
Chutná príloha aj hlavné jedlo
Jazmínová ryža sa používa najčastejšie ako príloha k ázijským pokrmom. Nič však nepokazíte ani tým, ak si ju pripravíte k našim tradičným jedlám. Hodí sa k mäsu i zelenine a zvykne sa konzumovať aj čistá. Vďaka jej veľmi príjemnej chuti a aróme je ideálnou voľbou na ryžovú očistu, kedy ráno, na obed i večer nejete nič iné, len ryžu.
Ľudia a ich úprimná spätná väzba
Každý deň sa snažíme o to, aby bol váš nákup bezproblémový

"Všetko prebehlo bezproblémovo - od výberu, cez platenie až po doručenie. S výrobkom som spokojná a určite tu budem nakupovať aj nabudúce."

"Spokojnost, rychle dodanie, k platbe cez gplay by este mohla pribudnut apple pay :)"
"ale inak Max spokojny"

"Všetko ok, tovar prišiel na čas a v poriadku"

"Som spokojná. Prehľadný eshop so skvelými produktami. Odporúčam"

"objednávka v piatok, tovar dodaný v pondelok ... komunikácia bola rýchla a bezproblémová, za mňa spokojnosť, môžem len odporučiť :)"
Výhody, za ktorými si stojíme
Niektoré z výhod, ktoré vás možno potešia








Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.